Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

TTR festékszalagok

TTR festékszalagok

Transzferszalagok címkenyomtatóba

A TTR festékszalagok (Thermal Transfer Ribbons)

kiváló minőségű termékek, melyek az etikett címkenyomtatókban alkalmazhatók. A thermal transfer nyomtatási technológia során a fekete színű viasztartalmú festék a szalag felületéről átvándorol az etikett anyagára, így biztosítva a tartós és jól olvasható nyomtatást.

A TTR szalagok különböző típusai

közül kiemelhetjük a viasztartalmú (WAX) , viaszgyantás (WAX RESIN) és viasz/műgyanta (RESIN) szalagokat. A viasztartalmú szalagok ideálisak papíralapú etikettek nyomtatására, míg a viaszgyantás szalagok kiválóan alkalmasak műanyag felületeken történő nyomtatásra. A viasz-harantartalmú szalagok pedig kiváló tapadást és tartósságot biztosítanak az ipari környezetben használt címkék esetén.

A TTR festékszalagok széles körben alkalmazhatók

különböző iparágakban, mint például az élelmiszeripar, az elektronika vagy akár a logisztika területén. Fontos szempont, hogy a megfelelő festékszalagot válasszuk a nyomtatandó címkék anyagához és környezetéhez igazítva, hogy hosszú távon is tartós és olvasható eredményt érjünk el.

Összességében elmondható,

hogy a TTR festékszalagok kiváló minőségű és megbízható termékek, melyek segítségével könnyedén és hatékonyan nyomtathatunk tartós és jól olvasható címkéket az etikett címkenyomtatókkal. Érdemes odafigyelni a megfelelő festékszalag kiválasztására, hogy a nyomtatott címkék megfeleljenek az elvárásoknak és a környezeti igényeknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: TTR szalg