Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Áruvédelem - bolti lopásmegelőzés

Áruvédelmi rendszerek - lopásmegelőzés

Bolti lopásmegelőzés elektronikus áruvédelmi rendszerek telepítésével

Minden típusú kereskedelmi egységre, kisboltba, nagyobb üzletbe, szupermarketbe, szinte minden helyre ahol előfordulhat a termékek illetéktelen eltulajdonítása, így a tulajdonosok megkárosítása, a cégének az eredményességének csökkentése.

Áruvédelmi kapu

Egy kapus rendszerek (mono), kétkapus (duál renszer), multi kaps rendszerek (több mint két antenna) rendszerek telepítéséve az egyszerű egy ajtó kijárattól a 6 - 8 méter széles bevásárló központi kijáratok hatékony megvédéig tudjuk vállalni elektronikus lopásvédelmi rendszer telepítését.

Áruvédelmi deaktiváló 

A fizetési ponton (kassza) a termékekre ragasztott áruvédelmi címke hatékony megsemmisítése, deaktiválása a termék árának kifizetésekor történik, a deaktiváló segítségével, nem vagy jelzett módon. 

Címkeleszedő eszközök

A kemény (örök, nem deaktiválható) etikett címkék, melyek mágneses zárszerkezettel vannak a termékre felhelyezve, mágneses címkeleválaszó készülékkel (leoldó mágnessel) távolíthatók el. Ezen mágneses oldószerkezeteknek számos megjelenési formája van, függ a forma a használt kemény címke formája és típusától, de vannak univerzális leoldó, melyek szinte minden örök címkét el tudnak távolítani.

Mechanikus leoldók

Léteznek mehanikus zárószerkezettel ellátott áruvédelmi címkék például Sensormatic rendszerű címkék, melyekhez speciális leszedő szükséges

Áruvédelmi címke

Öntapadós deaktiválható címkék a gyorsan forgó termékekhez, olyan termékek megvédéséhez, melyere fizikailag nem tehető kemény címke. Többféle méretben és megjelenési formában kapható, jellemzően tekercses kiszerelésben (RF áruvédelmi címke). Kemény nem deaktiválható áruvédelmi címkék számtalan méretben és formában kaphatók, itt a felhasználás jellege határozza meg az adott típust.