Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

címkenyomtató

Címkenyomtató gép

Tekercses etikett címke nyomtatására alkalmas nyomtató

Nagy darabszámú azonos címkék nyomtatása gyorsan, költséghatékonyan

Ha az Ön cégénél gyártással foglalkoznak, vagy nagykereskedelmi tevékenységet végeznek, terméket importálnak akkor valószínűleg szüksége van a termékei címkézésére, vagy Magyar nyelvű termékismertető nyomtatására, vagy a termékösszetevők feltüntetésére a termékein, vagy vonalkóddal kell ellátni a terméket a kereskedelmi folyamatok megfelelő biztosítása miatt.

Költséghatékonyan, gyorsan

A mai modern címkenyomtató gyorsan, halkan, felhasználóbarát módon támogatja a vállalkozását. A több ezer darabos tekercses címkék gyártása manapság szinte percekben számolható. Manapság a legegyszerűbb asztali címkenyomtatók nyomtatási sebessége is eléri a pár évvel ezelőtt nagy teljesítményű közepes, vagy ipari címkenyomtatók teljesítményét. Példaként említve a belépő szintű címkenyomtató 150 mm / másodperc nyomtatási sebességet ér el, így könnyen kiszámolható, hogy egy átlag 43x38 mm méretű címkéből egyetlen másodperc alatt 4 darabot tud kinyomtatni, percenként 240 darabot, 1 óra alatt el tudunk készíteni (elméletileg!) 14,400 darab címkét az adott méretből.

Milyen címkenyomtatót vegyek

Itt el kell meghatározni, hogy mi a feladat. Mennyi ideig van szükség a kinyomtatott etikett címkének élnie, milyen körülményeket kell kibírjon. Ha a termék gyorsan forog, a nagykertől a végfelhasználóig az életartama pár hét, esetleg egy két hónap, bőven elég termó címkét alkalmazni, amihez a legegyszerűbb termó címkenyomtató megvásárlása elegendő lehet. Ha a tekercses etikett címkéknek hosszabb időt kell a terméke, vagy csomagoláson tölteni, vagy speciális körülmények között használják, már komolyabb címkenyomtatóra van szükség, mely nem csak hőérzékeny termó címkét tud nyomtatni, hanem termótranszfer módon, festékszalaggal viszi fel az információt a címkére, ezek az úgynevezett termótranszfer címkenyomtatók.  Természetesen az árak a nyomtatók tudásával egyenes arányban nőnek.